PC&Consoles

Rainbow Six Siege a primit „cutii” de cosmetice

Mania cutiilor de cosmetice aleatoare a invadat și Rainbow Six Siege, după update-ul de seara trecută al jocului.

Ce e drept, nu sunt cutii ci pachete, dar această diferență este mai mult… cosmetică. Atunci când intrați în joc veți găsi în inventarul vostru un Alpha Pack ce are ca standard o șansă să vă ofere o recompensă inedită. Aceasta vine sub forma unui skin nou pentru un personaj, ce până acum fie trebuia cumpărat cu moneda virtuală a jocului, fie cu R6Credits, tot o monedă virtuală, dar care poate fi obținută doar cu bani reali.

După ce deschideți acest pachet puteți obține alte Alpha Packs prin două moduri. La finalul fiecărui meci veți avea o șansă de primi încă unul, în funcție de șansa voastră curentă de succes. Dacă nu obțineți un pachet, atunci șansa voastră pentru următorul meci va crește. Ca standard aveți o șansă de 50%, iar victoriile vor crește procentajul mai mult decât înfrângerile.

Din păcate nu veți putea obține și operatori din aceste pachete, ceva ce oamenii care au cumpărat varianta Starter Edition a jocului au tot sperat. Nu de alta, dar costul unui operator pentru aceștia este foarte mare, de nu îi poți debloca pe cei standard nici cu 100 de mii de monede strânse.

În orice caz, Ubisoft sărbătorește această ocazie cu imaginea de mai jos, iar fanii încep să se teamă ca nu cumva jocul să se transforme într-un festin de bălării ca Team Fortress 2. În Counter-Strike Global Offensive nu are cum să se transforme, deoarece recompensele obținute din aceste pachete nu pot fi scoase din economia jocului și vândute pe bani reali, cel puțin nu deocamdată.

[Ubisoft]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button