PC&Consoles

Rainbow Six Siege a atins 20 milioane de jucători înregistrați

Ba mai mult, jocul are acum 2,3 milioane utilizatori activi în fiecare zi. De la apariția sa în 2015 și până azi, Rainbow Six Siege a tot primit conținut nou sub formă de DLC-uri, hărți, operatori noi și o serie de îmbunătățiri. Pentru că tocmai a depășit 20 milioane de jucători, Ubisoft a declarat că Siege nu va pleca nicăieri prea curând și va continua să fie întreținut și în perioada următoare.

Ubisoft a făcut anunțul pe blogul lor:

Comunitatea din jurul jocului este în creștere, și la fel este și ambiția noastră de a face din Siege un titlu care să rămână activ pe termen lung. Următoarele săptămâni vor fi foarte captivante, deoarece vor marca punctul culminant pentru Operation Health și lansarea următorului nostru sezon a cărui acțiune se petrece în Hong Kong.

Despre cel de-al treilea sezon ce urmează să apară, Ubisoft adaugă:

Operation Health a fost o inițiativă luată de echipa de producție pentru a lansa o serie de petice și îmbunătățiri având ca scop să îmbunătățească experiența de joc din Rainbow Six Siege. Echipa a efectuat o serie de teste publice pentru a obține mai multe informații despre noile servere ce vor ajuta la sporirea stabilității unui meci.

În plus, sezonul trei va aduce doi operatori din Unitatea de Operațiuni Speciale din Hong Kong, unul din Grupa Reagowania din Polonia, o hartă nouă și câteva arme noi.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button