Gaming

Poti acum sa joci pe PC cu Rain in Mortal Kombat X!

Sunt cateva personaje in noul MK care apar in timpul secventelor cinematice, dar care nu sunt disponibile in meniul de selectie al luptatorilor, unul dintre aceste personaje fiind Rain. Personaj destul de cunoscut in universul Mortal Kombat, dar care cel mai probabil va aparea ca un DLC. Ei bine, nu si pe PC, dar moderii dau posibilitatea jucatorilor sa il incerce pe Rain in Mortal Kombat X!

In principiu, trebuie sa te joci putin cu fisierele jocului si sa urmezi o serie de instructiuni, dar mai mult de atat nu trebuie sa iti bati prea mult capul, moderii gasind o metoda destul de ingenioasa pentru a-l aduce pe Rain in Mortal Kombat X.

Responsabilul pentru mod este XVermillion, un user de Reddit, care pur si simplu a inlocuit fisierele lui Shinnok cu cele ale lui Rain, pacalind astfel jocul sa recunoasca personajul si sa permita jucatorilor sa isi faca de cap cu fostul luptator ce apartine lumii numite Edenia.

Pentru cei interesati de cum poti moda jocul si cum poti sa il controlezi pe Rain, aici se poate gasi un tutorial care explica in cele mai mici detalii cum si ce trebuie sa faci pentru a-l accesa pe Rain. Asta daca cei de la Netherrealms Studios nu patch-uiesc jocul.

Articole asemanatoare

Back to top button