GamingPC&ConsolesTech&IT

Rage 2 pare că va evita Steam

Efortul recent al celor de la Valve de a da mai mulți bani jocurilor de succes pe Steam nu pare să fi dat roade deocamdată, deoarece Rage 2 evită pe moment serviciul de distribuție digitală.

Noul joc, produs de Avalanche și publicat de Bethesda, este disponibil la precomandă de câteva zile, însă nu de pe Steam, unde șade bine mersi predecesorul său de mulți ani. Varianta de PC a lui Rage 2 poate fi deocamdată cumpărată doar de pe Bethesda Launcher, același serviciu de distribuție digitală de pe care puteți lua în exclusivitate Fallout 76.

Nu este clar deocamdată dacă situația se va schimba pe măsură ce Rage 2 se apropie de lansare. Pe de o parte, Bethesda ar putea testa potențialul unei proprietăți ceva mai obscure decât Fallout de a se vinde prin propriul sistem. Pe de alta, poate doar vrea să păstreze toți banii generați de precomenzi înainte de a se muta pe Steam unde lumea chiar va cumpăra jocul. La urma urmei, nu a mers prea bine până acum pentru Fallout 76, deși aici a fost mai mult din cauza jocului în sine, nu a popularității lui Bethesda Launcher, față de Steam.

Rage 2 va fi lansat în luna mai.

[Overclock 3D]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button