GamingRSS PaginaDeMedia

Rage 2 este gratis pe Epic Games Store

Dacă ești ca mine și le ai cu Mad Max, atunci cu siguranță ai auzit măcar în treacăt de Rage 2. Știi tu, un fel de Borderlands pe steroizi, dar croit la mașina formată din Avalanche Studios și id Software.

Premisa este simplă, dar aventura este complexă. Un asteroid  a ras de pe fața Pământului aproape 80% din populație. Rezultatul? Păi, ăia care au rămas încep să devină puțin cam prea pasionați de filmele Mad Max, așa încât încep să o dea pe cosplay-uri foarte foarte autentice, unde violența, facțiunile diverse și urmăririle cu Dacii 1300 peticite cu fiare vechi sunt la ordinea zilei.

Tu, ca protagonist într-un univers first-person shooter, ești ultimul Ranger rămas în picioare și te pornești pe urma celor din The Authority în căutare de răzbunare. Sau de justiție. Sau ambele.

Practic, în Rage 2 ai la dispoziție o sumedenie de vehicule care te vor ajuta să străbați lumea open-world a jocului, precum și abilități speciale și arme ce pot fi modificate. Ai NFS postapocaliptic, ai o groază de scule pe care le poți întrebuința, iar wasteland-ul nu pleacă nicăieri, deci ai ce face, că doar lumea e mare și pustie.

Până pe 25 februarie, Rage 2 este oferit gratuit pe Epic Games Store. Alături de acesta se mai află în meniu și Absolute Drift, numai bun pentru cei care caută un joculeț meni să le pună la încercare îndemânarea și reflexele.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button