PC

Radeon Vega Frontier are performanță foarte bună la productivitate

Radeon Vega Frontier Edition va sosi pe piață astăzi, așa că a ar trebui să vă așteptați să vedeți informații mai detaliate despre performanța sa pe internet în curând. Până atunci, aveți parte și de o demonstrație „pe viu” făcută de AMD a puterii de calcul pe care o are această placă nouă, dedicată segmentului profesionist.

Aceasta a fost efectuată pe aplicații de productivitate, precum SolidWorks sau Catia, genul de programe pe care le găsiți adesea pe stații de lucru. Placa video a fost comparată direct cu un Titan Xp, care are același preț de 1200 de dolari ca Radeon Frontier Edition. Puteți vedea testele efectuate în clipul de mai jos, realizat de PC World.

Dacă nu aveți răbdare să vă uitați la tot, atunci puteți vă aduc la cunoștință că Radeon Vega Frontier Edition era cu aproape 50% mai rapid în SolidWorks la sarcina de vizualizare, iar în aplicații precum Catia și Creo avea un avantaj de aproape 28%. În Cinebench, folosind OpenGL pentru randare, se vedea un spor de performanță de 14%.

Placa video practic poate rula și jocuri, dar din moment ce driver-ul său nu este făcut pentru asta, nu va avea același nivel de performanță ca un RX Vega, ce ar trebui să apară la începutul lunii august.

[PC World]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button