Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Radeon Vega este prezentat acum presei

/
/
/

În ultima vreme tot apar semne pe internet despre noi plăci video Radeon echipate cu procesorul grafic Vega 10.

Motivul pentru care se tot acumulează acum toate aceste informații pare că a fost dezvăluit. Nu doar că un anunț este iminent, dar dezvăluirea tehnologiei pentru presă se pare că deja a avut loc.

Conform Videocardz.com, care a obținut confirmare de la mai multe surse, AMD a organizat pe parcursul zilei trecute un eveniment privat, dedicat unui segment restrâns din presă. Aici ar fi fost prezentată tehnologia pentru plăcile video Vega 10, ca un pas premergător pentru o dezvăluire publică.

Și când ar putea avea loc acea dezvăluire publică? Din moment ce în cazul lui Polaris a fost o decalare de o lună de la prezentarea privată la cea publică, ar părea destul de probabil că Vega va fi dezvăluit pentru publicul larg la CES 2017. Lansarea, măcar pe hârtie, ar putea avea loc tot atunci.

Dacă îl vede cineva pe Raja Koduri cu o băutură în mână, atunci e clar confirmat.

[Videocardz]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

6 Comments

  1. Pana apare vestita vega 10,fanii amd vor trece incet incet pe nvidia si asta au facut de la lansarea pascal,motivul?au asteptat cam mult o placa high end si au trecut 6 luni si nici acum nu apare:)). Bv amd pt strategia voastra de a intarzia cu lunile. Asa pierd clienti.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar