PC

Radeon Vega este prezentat acum presei

În ultima vreme tot apar semne pe internet despre noi plăci video Radeon echipate cu procesorul grafic Vega 10.

Motivul pentru care se tot acumulează acum toate aceste informații pare că a fost dezvăluit. Nu doar că un anunț este iminent, dar dezvăluirea tehnologiei pentru presă se pare că deja a avut loc.

Conform Videocardz.com, care a obținut confirmare de la mai multe surse, AMD a organizat pe parcursul zilei trecute un eveniment privat, dedicat unui segment restrâns din presă. Aici ar fi fost prezentată tehnologia pentru plăcile video Vega 10, ca un pas premergător pentru o dezvăluire publică.

Și când ar putea avea loc acea dezvăluire publică? Din moment ce în cazul lui Polaris a fost o decalare de o lună de la prezentarea privată la cea publică, ar părea destul de probabil că Vega va fi dezvăluit pentru publicul larg la CES 2017. Lansarea, măcar pe hârtie, ar putea avea loc tot atunci.

Dacă îl vede cineva pe Raja Koduri cu o băutură în mână, atunci e clar confirmat.

[Videocardz]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

6 Comments

  1. Pana apare vestita vega 10,fanii amd vor trece incet incet pe nvidia si asta au facut de la lansarea pascal,motivul?au asteptat cam mult o placa high end si au trecut 6 luni si nici acum nu apare:)). Bv amd pt strategia voastra de a intarzia cu lunile. Asa pierd clienti.

    1. Nu merita 390x,degeaba are 8gb vram si 512 biti pt ca gpu-ul este din 2013,consuma mult si sta prost cu temperatura. Mai bine cauti un 1070 pe olx la un pret ok si un i5 ca va duce mai bn decat acel fx.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close