MORE

Radeon Vega 10 zarit in AIDA64

Zvonul ca in toamna aceasta va fi lansat o placa video din seria AMD Radeon Vega incepe sa nu mai fie zvon, GPU-ul facandu-si aparitia in ultimul update al programului de diagnostic AIDA64.

Varianta 5.70.3843 beta a lui AIDA64 adauga suport preliminar pentru cateva GPU-uri noi, cum ar fi Polaris 10, Polaris 11, GeForce GTX 1080, iar strecurat pe acolo a fost si AMD Vega 10.

In cazul in care AMD nu va schimba din nou modul in care numeroteaza proiectele sale, atunci Vega 10 ar trebui sa fie un GPU mare, de performanta. Asta mai inseamna si ca ar trebui sa existe un Vega 11 pe acolo, o varianta mai ieftina, dar care tot ar trebui sa ofere ceva mai multa putere decat seria Polaris.

Conform vestilor care circula pe internet, peste doua saptamani ar trebui sa aiba loc un eveniment la care AMD va prezenta in detaliu noile sale placi video, asa ca atunci ar trebui sa stim mai multe informatii. Pana atunci nu putem decat sa stam, sa asteptam, sa admiram lansarea lui GTX 1080 si sa stam cu ochii pe inevitabilele leak-uri care vor da totul in vileag inainte de anuntul oficial.

[Videocardz]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button