PC

Radeon RX Vega ar putea veni în 3 variante

Prima placă Radeon Vega a fost dezvăluită de AMD, însă Frontier Edition nu este un model dedicat publicului larg, ci una orientată pe segmentul compute. Cei care vor varianta pentru jocuri mai au de așteptat o săptămână.

Conform zvonurilor care circulă acum prin industrie, anunțul oficial a seriei RX Vega pentru publicul larg va avea loc la Computex, săptămâna viitoare, iar lansarea ar avea loc în luna iunie. Aceste informații nu sunt chiar atât de improbabile și nu par exagerate.

Apoi,  AMD ar plănui să imite modul în care a lansat seria Fury și ar pregăti trei modele din seria RX Vega. Prima și cea mai puternică s-ar numi Nova și va putea rula la 1.6GHz, ceea ce înseamnă că ar funcționa la o frecvență mai mare decât Frontier Edition.

Pe locul al doilea în clasament ar fi RX Vega Eclipse, o variantă ciuntită a lui procesorului Vega, similară cu vechiul R9 Fury. Iar în cele din urmă ar fi și Vega Core, un soi de R9 Nano care ar avea procesorul grafic Vega întreg, dar cu o soluție de răcire mai slabă, frecvențe mai mici, memorie mai puțină și dimensiuni foarte modeste.

Până la dezvăluire oficială ar trebui să vă așteptați la mai multe astfel de zvonuri. Câteva dintre ele chiar ar putea fi reale. Câteva.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button