PC

Radeon RX Vega apare în 3DMark

Câteva rezultate pentru teste efectuate pe plăci video Radeon RX Vega au fost zărite în baza de date a 3DMark 2011.

Testele par să fi fost efectuate la frecvențe multiple, deși singura frecvență indicată este cea de 1630MHz, 3DMark aparent având probleme la recunoașterea frecvenței pentru plăci care nu au fost încă lansate. RX Vega oricum a putut fi identificată doar după numele său de cod, 687F:C1.

Varianta zărită este un model cu 8GB de memorie, cel mai bun scor al săuf iind de 31873, ceea ce înseamnă că are un nivel de performanță ce se află sub GeForce GTX 1080 Ti. În unele teste se află până și sub GTX 1080, iar în altele se află peste unele variante fără overclock ale acestei plăci video. Puteți vedea rezultatele în tabelul de mai jos, împrumutat de pe Videocardz.com

Mai merită menționat că avem câteva săptămâni rămase până ce placa va fi gata, așa că ceva performanță adițională ar putea fi stoarsă din drivere. AMD va lansa Radeon RX Vega în cadrul evenimentului SIGGRAPH 2017, de la sfârșitul acestei luni. Tot ce rămâne acum este să vedem prețul. Dacă nu rupe gura târgului la performanță, putem spera măcar să lovească sub centură la prețuri.

[Videocardz]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button