PC

Radeon RX 580 și RX 560 au fost zărite în teste

Seria de plăci video Radeon 500 este foarte aproape, atât de aproape încât au început deja să apară teste cu RX 580 și RX 560 în baza de date a jocului Ashes of the Singularity.

Ambele teste au fost efectuate de un angajat al AMD și ne oferă o idee generală despre performanța potențială a plăcilor video noi. Din păcate, nu prea oferă detalii exacte, atât pentru că probabil nu se folosesc drivere finale, cât și pentru că Ashes of the Singularity nu are tocmai cea mai coerentă bază de date cu putință.

RX 580 pe nivelul de detaliu standard, 1080p, a obținut un scor total de 7100. Acest scor este ceva mai mare față de teste similare efectuate pe un RX 480 și sunt aproape de rezultatele văzute la GTX 1070 și câteva GTX 1080 rătăcite care sincer nu înțeleg ce căutau acolo. Iarăși, fără a testa pe exact același sistem plăcile video, Ashes of the Singularity poate da rezultate destul de variabile.

Pe de altă parte RX 560 avea un scor de 3300 de puncte pe același nivel de detaliu, un scor care ar fi aproximativ pe unde ar fi GTX 1050.

Nu sunt informații despre natura acestor plăci video, dacă sunt bazate pe Vega sau dacă este vorba de unui refresh a lui Polaris. Seria nouă Radeon ar trebui să sosească cel târziu în această vară.

[Videocardz]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button