MORE

Radeon RX 490 a fost zarit si ar putea sosi anul acesta

Cei care nu isi permit sa cheltuieasca mai bine de 2000 lei pe o placa video au avut ieri motiv de sarbatoare, pentru ca a fost lansat RX 480. Totusi, cei care spera la mai multa putere nu par sa aiba prea mult de asteptat pana cand varianta mai babana, RX 490 va fi lansata.

AMD a publicat pe pagina oficiala a placilor video Radeon o lista cu toate modelele care fac parte din promotia cu jocuri gratuite a companiei. In acest caz era vorba de Total War Warhammer, promotia fiind valabila pana in ziua de 31 august. Printre modelele care erau trecute in lista se numarau RX 480, precum si semenii sai mai firavi, RX 470 si RX 460, dar apoi a venit si o surpriza.

AMD-Radeon-RX-490

Listat alaturi de aceste placi cunoscute se afla si RX 490, ceea ce ar sugera ca placa video chiar va fi lansata anul acesta, zvonurile anterioare indicand ca ar putea sosi in apropierea lui Battlefield 1. Alternativ, ar fi putut sa fie doar o eroare de listare. Nu de alta, dar intreaga serie 400 a cam fost data in vileag acolo, iar in varianta curenta de pe pagina oficiala nu mai mai apare nici o placa video lansata in ultimul an.

Daca restul seriei se dovedeste a fi ceea ce AMD a listat acolo, atunci segmentul low end va fi extrem de confuz.

[Videocardz]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button