Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Radeon R9 Nano este cu 150$ mai ieftin

/
/
/

AMD anunta ceva care ar trebui sa bucure fanii PC-urilor de gaming cu carcase foarte, foarte mici. R9 Nano, placa video celebra pentru faptul ca este in esenta un FuryX cu racire pe aer si o dimensiune milimetric mai lunga decat cea a unui conector PCI-Express, a suferit o scadere insemnata a pretului.

Compania anunta ca de acum inainte, R9 Nano nu va mai costa 650 de dolari/euro+taxe, la fel ca un FuryX cu racire lichida. In schimb, va costa numai 500 de dolari.

Tot un pret suficient de mare incat sa faca un R9 390 in continuare sa para ca solutia mai atractiva, dar este o scadere binevenita, in special pentru cei cu sisteme Mini-ITX.

Noul pret pune R9 Nano cam la acelasi nivel cu R9 Fury, care foloseste un procesor trunchiat, dar cu un consum mai mare de energie si in consecinta cu o performanta mai buna.

Placi video precum R9 Nano ar trebui sa devina din ce in ce mai comune de anul acesta. Atat Nvidia cat si AMD vor folosi memorie de tip HBM, iar cu marirea eficientei ar trebui sa nu mai avem nevoie de racire pe aer chiar atat de multa precum un R9 Fury, asa ca dimensiunile ar trebui sa ramana ceva mai modeste.

[Anandtech]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar