MORE

Radeon R9 480 si R9 470 vor fi anuntate in curand

AMD a confirmat ca va avea anunturi importante de facut despre Polaris si despre generatia urmatoare de procesoare in ziua de 1 iunie, dar pana atunci se pare ca o parte din anunta a fost deja dezvaluita.

Conform unor informatii obtinute de site-ul Videocardz.com, AMD va dezvalui placile video R9 480 si R9 470, doua modele care vor tinti un segment de buget cu mult sub ceea ce a prezentat Nvidia luna aceasta. Aceste placi video vor fi echipate cu tehnologie din seria Polaris 10, insemnand ca vor oferi performanta superioara generatiei trecute. Aceste modele ar urma sa inlocuiasca solutiile existente, precum R9 390, unul din pragurile minime de intrare pentru VR. Sporul de putere pe care il va aduce Polaris, comparat direct cu Fiji sau Hawaii este neclar deocamdata.

R9 480 si R9 470 ar urma sa fie disponibile pe piata in urmatoarele saptamani, dar se pare ca la Computex nu vor fi prezente variante customizate de diversii producatori de placi video.

R9 490 nu a fost pomenit, iar in cazul in care nu va fi dezvaluit pe 1 iunie, atunci pare destul de probabil ca aceasta placa video va fi bazata pe tehnologia Vega 10, in loc de Polaris 10, si ca va fi lansata cel mai devreme prin toamna. Cu Vega, AMD ar trebui sa ofere o solutie cu putere suficienta incat sa creeze competitie sanatoasa pentru Nvidia si GeForce GTX 1080.

Detalii complete vom sti saptamana viitoare.

[Videocardz]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button