MORE

Radeon R9 470 si R9 480 vor fi anuntate la Computex

Computex este un eveniment major in lumea tehnologiei, care se va va desfasura la inceputul lunii iunie, iar in cadrul sau nu vom avea parte doar de dezvaluri de la Nvidia, ci si de la AMD, pe segmentul de placi video.

Informatii noi care circula pe internet sugereaza ca AMD se va pregati sa dezvaluie public atunci doua placi video noi din seria Polaris. Acestea ar urma sa fie Radeon R9 470 si Radeon R9 480, bazate pe Polaris 11 si pe Polaris 10.

Prima din ele ar urma sa aiba un TDP mai mic de 50W, dar totusi are branding R9, nu R7 ca predecesorul sau, ceea ce inseamna ca placa video ar putea avea putere ampla in ciuda consumului foarte mic de energie. Aceasta ar fi fost placa video care putea rula la 60 de cadre Battlefront pe detalii medii. Sau cel putin o varianta a procesorului acesta grafic era in stare de aceasta performanta.

R9 480 are un TDP care se invarte in jurul a 100W. Nu este clar daca este vorba de procesorul Polaris 10 intreg, sau o varianta ciuntita a sa, pentru ca daca ar fi vorba de implementarea intreaga, atunci ce ar ramane pentru R9 490? Posibil Fury, desi ar fi cam dezamagitor ca noua generatie sa nu aiba un varf de lance ca performanta, ci doar ca eficienta. Asta daca noua generatie va avea macar un 490. AMD tot tinde sa isi modifice modelele de la un an la altul in ultima vreme.

Detalii exacte vom afla la Computex. Lansarea este estimata pentru vara aceasta.

[Videocardz]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button