Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Radeon R9 380X: Data de lansare si pret

/
/
/

Segmentul de pret 200-300 de euro a fost cam pustiu anul acesta in termeni de placi video, dar peste cateva zile veti gasi ceva nou aici, Radeon R9 380X.

Conform unor informatii noi care s-au ivit prin acele colturi ale internetului care nu tin cont de NDA-uri, R9 380X va sosi in ziua de 15 noiembrie.

Tot atunci vor fi dezvaluite in mod oficial specificatiile sale tehnice complete. Majoritatea sunt cunoscute de vreun an de zile, dar mai lipsesc detalii precum TDP, conectorii de energie si cateva alte lucruri. Iar pe 19 noiembrie urmeaza sa fie prezentate variantele non standard de R9 380x.

Placa video este bazata pe varianta intreaga a procesorului Tonga, care anul acesta are numele Antigua. Va avea 2048 de nuclee de procesare, 4GB de memorie GDDR5, o interfata de memorie de 256 biti si o frecventa a procesorului de in jur de 1000 MHz.

Pentru cei care se tot intreaba, nu, aceasta placa video nu este menita sa inlocuiasca vreuna existenta. Nu va aduce performanta mai buna ca un 390X, Fury sau orice are un numar mai mare. Este pur si simplu varianta intreaga a unui R9 380. Asta il va pune, ca nivel de performanta (pe hartie), undeva intre GTX 960 si GTX 970, unde se afla si ca pret.

[Videocardz]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar