MORE

Radeon R7 SSD – noua linie de SSD-uri de la AMD

In urma cu ceva luni, pe piata se tot invartea un zvon cum ca AMD se pregatesc sa realizeze prima linie de SSD-uri numita Radeon R7 SSD. Ei bine, acesta nu mai este un zvon, ci o realitate, AMD pregatindu-se sa intre in hora producatorilor de SSD-uri.

Initiativa celor de la AMD nu pare atat de nebunasca, mai ales ca Intel, competitorul principal al celor de la AMD, produc SSD-uri de ani de zile. Cu toate astea, aceasta noua piata pe care AMD doreste sa o abordeze este una destul de concurentiala, competitorii cu care firma va avea de furca fiind Samsung si Intel. Chiar si asa, nu ne surprinde, zvonurile despre acest nou produs aparand cu cateva luni in urma.

Noile SSD-uri AMD se pare ca vor veni sub marca R7, acum cu o noua stralucire, promitand o integrare mai buna cu produsele AMD, si cel mai probabil vor fi dispozitive de buna calitate, pentru a atrage noi clienti. Asta ca sa nu mai spunem de ceea ce poti face cu un SSD dedicat pentru gaming sau productivitate, avand in vedere ca SSD-urile de la AMD vor avea marimi de 120GB, 240GB si 480GB cu viteze de citire si scriere comparabile cu cele ale competitiei.

Un lucru este acum cert! AMD urmeaza sa anunte aceste noi Radeon R7 SSD la finalul acestui an!

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button