Știri ITPCRSS PaginaDeMediaTECH

Radeon Pro VII este gata sa-ti ia workstation-ul cu asalt!

AMD a anuntat placa video pentru statii de lucru, Radeon Pro VII, optimizata pentru workload-uri grele. De la transmisie media la simulari complexe CAE si dezvoltare HPC, face fata oricarei sarcini. AMD a lansat odata cu aceasta placa si driver-ul Radeon Pro Software for Enterprise 20.Q2, precum si actualizari pentru Radeon ProRender.

Ce este Radeon Pro VII?

Placa video Radeon Pro VII ofera o grafica exceptionala si performante de calcul de top, precum si functii inovatoare pentru a echipa cele mai exigente sisteme. Aceasta ofera pana la 6.5 teraflopi pentru cerintele de lucru stiintifice. Memoria insumeaza 16GB HBM2 cu latime de banda de 1TB/s si capacitate completa de ECC pentru a pune un functiune modelele complexe si setudi de date in mod facil, fara delay.

De asemenea, placa este echipata cu AMD Infinity Fabric Link, o conexiune cu latime mare de banda si latenta scazuta. Aceasta ii permite lui Radeon Pro VII sa accelereze transferul de date prin activarea comunicatiilor de inalta viteza GPU-CPU. Pentru mai multe specificatii, puteti accesa oricand pagina oficiala. Placa va fi disponibila incepand cu jumatatea lunii iunie a acestui an la pretul recomandat de 1899$.

Solutii software pentru enterprise

Cel mai recent driver Radeon Pro Software for Enterprise ofera o imbunatatire a performantei de pana la 14% pentru placi grafice AMD Radeon Pro de generatie actuala. Lansat in asteptarea noii placi video Radeon Pro VII, driver-ul este disponibil pentru download pe site-ul producatorului.

AMD a mai lansat actualizari si pentru Radeon ProRender, un motor de rendering dezvoltat la standarde industriale. Acesta permite randarea pe orice GPU, orice CPU si orice sistem de operare. Actualizarile includ noi plug-in-uri pentru SideFX Houdini si Unreal Engine, cat si pentru Autodesk Maya si Blender. Pentru dezvoltatori, un SDK Radeon ProRender actualizat este acum disponibil pe site-ul GPU Open.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button