MORE

Radeon Pro Duo a fost dezvaluit

Placa video cu doua nuclee Fiji a fost in cele din urma dezvaluita, si nu este in nici un fel ceea ce credeam ca va fi, sau ce AMD dadea impresia ca va fi, atunci cand a fost dezvaluita existenta acestui model, cu un an in urma. In loc sa fie un Radeon Gemini, placa video este Radeon Pro Duo. Dupa cum indica numele, nu este o solutie grafica destinata publicului larg, ci dezvoltatorilor, cei care vor sa lucreze la noi experiente VR.

Radeon_Pro_Duo_03

Radeon Pro Duo are un pret de 1500 de dolari, este racita folosind o solutie bazata pe lichid, similara cu cea a lui FuryX si vine cu trei conectoare de 8 pini pentru energie. Consumul sau nu a fost dezvaluit inca, desi probabil nu va fi la fel de mare ca cel al lui R9 295X2. Varianta prezentata initial a lui Radeon Pro Duo avea numai doi conectori, de aici venind speranta ca nu va consuma prea multa energie.

PRO_DUO_GPU_BLOCK

Placa video are o putere totala de aproximativ 16 teraflopi, ceea ce inseamna ca este cea mai puternica placa video prezenta acum pe piata.  Radeon Pro Duo are un total de 8GB de memorie HBM, cate 4GB pentru fiecare nucleu, si vine cu 4 conectori DisplayPort.

[PC Per]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button