MORE

Radeon Polaris va fi prezent la GDC

Noua tehnologie grafica Radeon va putea fi vazuta la GDC, saptamana viitoare.

AMD anunta ca arhitectura Polaris, folosita pentru noile placi video ale companiei, va fi prezentata pe scurt la Game Developers Conference. Evenimentul incepe din ziua de luni, 14 martie, si continua pana vineri, 18 martie.

Aici, AMD va avea propria sa intrunire, la care isi vor face aparitia pe scena reprezentati ai Crytek, HTC si Oculus, pe langa cei de la Radeon Technology Group.

Pana in acest moment, tot ce s-a putut vedea din noua arhitectura Polaris a fost o placa video care inca nu are un nume, capabila sa ruleze Star Wars Battlefront la 60 de cadre pe secunda, la detalii medii, cu un consum de energie foarte mic, de nici macar 90W. Prin comparatie, o placa video din generatia curenta GeForce, un GTX 950, reusea aceasi performanta prin consumarea a aproape 15oW. Desigur, era vorba de consumul total al sistemului.

Placile video Radeon noi, care folosesc arhitectura Polaris, vor fi disponibile din aceasta vara, ceea ce inseamna ca daca se va adeveri zvonul despre lansarea placilor video GeForce, atunci Nvidia va avea cel putin o luna in care va avea produse noi pe piata, fara concurenta.

[Videocardz]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button