Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Radeon Polaris 11 poate rula continut 4K VR fara racire

/
/
/

Un detaliu foarte important care aproape ca a fost ratat de la prezentarea facuta de AMD la GDC a fost o demostratie a eficientei termice pe care o au noile placi video Radeon Polaris.

Conform lui Ryan Shrout, redactor la PC Perspective, modelul Polaris 11 este capabil sa redea continut in 4K in VR fara o solutie de racire activa.

Nu a spus ca poate rula jocuri in 4K, fara racire, doar ca poate face playback 4K in VR fara racire, asa ca cel mai probabil se referea la video in format 4K redat prin VR.

Nu pot spune cu siguranta ce rezolutie ar presupune asta, daca era vorba de 4K per ochi, sau 4K in total, dar totusi, ca un procesor grafic sa fie in stare sa afiseze macar video la aceasta rezolutie, pentru VR, fara sa necesite racire, este impresionant. 

Astfel, poate ca acea clasica gluma „Care e primul lucru pe care il faci cand overclock-ezi o placa video Radeon? Chemi pompierii” va muri in sfarsit.

[Twitter]

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar