PCȘtiri ITTECH

Radeon Navi apare în varianta beta a lui MacOS Mojave

Există o veche zicală: „Mojave, mo problems”. Dar când nu joci Fallout New Vegas, există o altă zicală. Cea care sună cam așa: „Beta testul lui MacOS Mohave 14.2 conține referințe la Radeon Navi”.

Oamenii suficient de curioși să scotocească prin fișierele noii versiuni au descoperit ascunse în adâncurile sale informații despre următoarea serie de plăci video de la AMD. Mai exact, în fișierul „AMDRadeon6000HWServices.kex” au descoperit procesoarele Navi 16, 12, 10 și 9.

În cazul în care AMD va păstra același stil de numire ocazional exagerat de confuz ca la generațiile Vega și Polaris, atunci numărul din coadă indică numărul de unități de procesare. Fiecare unitate de procesare ar trebui să includă 64 de nuclee grafice efective, ceea ce înseamnă că pe moment este implementat suport pentru plăci video care au între 576 și 1024 de nuclee.

De ce atât de puține? Nu am nici cea mai vagă idee, ar putea fi ceva legat de laptop-uri, sau ar putea fi o listare incompletă. Asta sau Radeon Navi este atât de bun încât nu are nevoie de un GPU mai mare pentru a îndeplini sarcinile pe care le are în minte Apple în cazul dispozitivelor sale.

[Hexus]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button