Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Rabbids vor capata un film

/
/
/

Franciza Rayman este o proprietate vasta si bizara, plina cu tot felul de entitati ciudate si cu un personaj central care le intrece pe toate. Ar fi genul de univers din care s-ar putea scoate cu usurinta un film de animatie bizar si fermecator, dar pentru ca lumea nu este cinstita, primim Rabbids in schimb.

Rayman reuseste din nou sa fie un personaj secundar in propria sa franciza, Ubisoft anuntand o ecranizare a seriei care va avea in rolul principal acele creaturi iritante numite Rabbids, care si-au facut aparitia pentru prima data in Rayman Raving Rabbids.

Rayman probabil nu va face parte din pelicula, din moment ce va lua forma unei combinatii de film traditional si stop-motion, acel stil de animatie realizat prin capturarea individuala a fiecarui cadru, folosind modele. Stiti voi, acelasi stil pe care il vedeti la seriale preucm Robot Chicken.

Ca veni vorba de asta, filmul Rabbids este scris de scenaristii lui Robot Chicken, iar compania de productie a serialului, Stoopid Buddy Stoodios, se va ocupa de dezvoltarea sa, alaturi de Sony si Ubisoft Motion Pictures.

Nu sunt alte detalii disponibile despre film in acest moment. Singurul lucru de care suntem siguri este ca putem da vina pe filmul Minions pentru faptul ca Ubisoft a decis sa faca din Rayman un film care nu este despre Rayman.

[Gamespot]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar