MORE

Quiet Nude Mod a aparut si suntem curiosi ce reactie va avea Konami

Era de asteptat ca un individ sau un grup de indivizi sa realizeze un Quiet Nude Mod, dar nu chiar atat de repede, dovada ca ingeniozitatea modderilor nu trebuie pusa la indoiala.

Sigur, nu este singurul, dar sinceri sa fim, acesta pare sa fie cel mai … autentic din punct de vedere anatomic, rezultatul fiind o Quiet destul de … interesanta si zglobie am putea spune. Asta pentru ca nu stim daca au imprumutat ceva de Tecmo sau nu… mai exact un anumit motor fizic pentru o anumita parte a corpului.

Cu toate astea, ne asteptam pe viitor sa apara update-ul pentru acest mod, rezultatul fiind ceva pe care nu vrei sa te gaseasca mama, bunica, iubita sau un apropiat jucandu-te, nu de alta, dar este cam greu sa explici un sniper care respira prin piele si este sumar imbracat. Darami-te un sniper gol pusca care zburataceste pe o platforma militara cu parti anatomice corect randate.

Intrebarea pertinenta ramane totusi. Cat o sa reziste pe Youtube clipul de mai jos? O zi, doua, trei, patru? Asta pentru ca japonezi de la Konami nu sunt cei mai intelegatori sau toleranti publisheri din lume, dovada multe dintre tampeniile pe care l-au facut in ultima vreme pe Youtube, dar si pocinogul cu Hideo Kojima care ba e dat afara, ba e in vacanta, ba si-a dat demisia.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button