Gaming

Quiet nu mai omoară salvările lui The Phantom Pain

Vești bune. Nu mai trebuie să evitați folosirea lui Quiet în The Phantom Pain, pentru că acea mică problemă care ducea la distrugerea salvărilor și pierderea a câtorva zeci de ore de joc a fost rezolvată.

Konami anunță lansarea unui patch pentru varianta de PC și Playstation 4 a lui Metal Gear Solid 5 ce permite iarăși folosirea lunetistei în misiunile 29 și 42.

Versiunea nouă a jocului nu este încă disponibilă pentru celelalte platforme, așa că cine îl are pe Xbox sau PS3 ar fi bine să ia cățelul la plimbare în acele misiuni, oricum mișcarea îi face bine la sănătate.

Problema cu salvările a venit ca o adevărată surpriză pentru jucătorii lui The Phantom Pain, atât pentru că se întâmpla inițial tocmai la finalul capitolului întâi, după aproape 30 de ore, cât și pentru că nici un review nu a menționat existența sa.

Asta s-a întâmplat în mare parte pentru că majoritatea recenziilor nu au fost făcute pe varianta întreagă a jocului, ci pe una de testare, pe parcursul a câtorva zile petrecute la o tabără organizată special de Konami pentru presă.

Tot ce mai trebuie acum este ca cei de la Konami să rezolve acea mică problemă a rachetelor invizibile ce tot atacă forțele jucătorilor din Forward Operating Bases.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button