TECH

Dopurile de urechi Quies Hush

Dopurile de urechi Quies Hush cu Bluetooth va asigura o selecție inteligentă a zgomotului. Va izoleaza de zgomotele deranjante, dar lasa sa treaca sunetele importante.

Hush Quies 1

Problema cu dopurile de urechi este ca să nu te lasa sa auzi alarma sau apelul telefonului. Din fericire, Hush rezolvă această problemă, face o selectie a zgomotelor prin intermediul unei aplicații. Zgomotul nedorit este blocat până la 70 dB. Compatibil IOS și Android,Quies Hush pot emite si sunete propice pentru somn.

Pentru cei care doresc să investească în accesoriul perfect pentru nopți liniștite, dopurile Hush Quies vor costa 149 de dolari.

 

 

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button