Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

QuickShoot Pro te ajuta sa faci poze mult mai rapid cu iPhone-ul!

/
/
/
/
image

Pentru ca tot am discutat in ultimele zile despre tweakuri disponibile in Cydia pentru iOS 8, QuickShoot Pro iOS 8 este urmasul lui QuickShoot Pro, un tweak ce a avut parte de o mare atentie la momentul lansarii. Cu ajutorul acestuia poti face poze cu iPhone-ul fara a mai sta dupa Camera.app sa se deschida si sa focalizeze. Apesi pur si simplu pe icoana aplicatiei si camera se declanseaza. Are o multime de setari prin care poti customiza diverse gesturi prin Activator si se poate declansa chiar si modul de filmare cu setarea potrivita. Dezvoltatorul sustine ca nu vei mai pierde nici un moment important din cauza aplicatiei Camera, care de multe ori uita sa se mai lanseze cand apesi pe iconita. Intrebarea care se ridica este urmatoarea: oare cat de profesionist sa fii incat sa incadrezi fara sa vezi ce vede camera? Dar deh, macar e simplu de folosit.
QuickShoot Pro iOS 8 este gratuit pentru utilizatorii ce deja detin versiunea anterioara, iar pentru clientii noi costa $1,49 si este disponibil in repo-ul BigBoss.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar