GamingRSS PaginaDeMedia

Quantum Error este un joc de PS5 cu un engine de fizica foarte ambitios

Inca un joc nou a fost confirmat pentru PlayStation 5, iar de aceasta data vine din partea Teamkill Media; un studio indie care a lansat anul trecut Kings of Lorn: The Fall of Ebris. Noul joc se numeste Quantum Error si este descris drept un „cosmic-horror first-person shooter„. Anuntul a fost insotit de un teaser care m-a trimis cu gandul direct la Dead Space si Metro 2033. In acesta putem vedea ceea ce pare a fi un fel de headcrab din Half-Life si o hoarda de zombie Left 4 Dead-easca.

Jocul va fi lansat si pe PlayStation 4 si va avea la baza un motor de fizica foarte avansat. Il putem vedea la treaba intr-un video separat, postat pe studio pe Twitter. De asemenea, developerul ne promite ca 99% din obiectele din joc vor avea legile fizicii simulate individual.

Teamkill Media nu a anuntat nici o data de lansare pentru joc, sau macar o perioada aproximativa. Quantum Error pare sa fie totusi destul de departe in stadiul de development dupa ce am vazut in teaser. Pot spune ca pare foarte interesant? Combinatia atmosferei din Dead Space, cu elemente din Metro precum masca si aratarile scoase din universul nemortilor SF creat de Valve, fac din acest joc o salata interesanta.

Quantum Error este primul dintr-o multime de jocuri third-party ce vor fi anuntate pentru PlayStation 5. Lansarea consolei este programata pentru iarna acestui an, insa epidemia de COVID-19 ar putea intarzia lansarea. In acelasi timp, Xbox Series X pare ca va fi lansat anul acesta, dupa ce oricum a furat startul cand vine vorba de informatii. Daca va intarzia prea mult noua consola de la Sony, riscam sa vedem o lupta inegala intre doua tabere care sunt rivale de aproape doua decenii.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button