MORE

Quantum Break aproape de finalitate – Intr-un sfarsit

Din 2013 si pana acum Quantum Break a tot avut parte de ceva expunere din partea celor de la Microsoft, fiind chiar programat pentru o lansare in anul imediat urmator. Din pacate Remedy sunt cunoscuti ca fiind un studio notoriu pentru faptul ca intarzie cu lansarile, Alan Wake avand un ciclu de dezvoltare comparabil cu cel al lui Duke Nukem.

Evident ca in 2014 jocul nu a fost lansat, fiind amanat pana in 2015, iar la scurt timp dupa acest anunt fiind programat pentru 2016. In concluzie Remedy inca isi pastreaza titlul de intarziatii industriei. Pe de alta parte, compania are un fler si un simt aparte cand vine vorba de prezentarea, directia artistica si gameplay-ul jocurilor sale, Quantum Break incadrandu-se si el in aceasta categorie.

Totusi, spre bucuria noastra, anul acesta se pare ca este cel fericit, ciclul de dezvoltare parandu-se ca se apropie de sfarsit, lucru confirmat chiar prin intermediul pagini de Twitter de catre Thomas Puha, PR Remedy.

„Nu a mai ramas mult timp. Quantum Break este aproape sa fie terminat. Echipa este destul de obosita, dar inspirata de nivelul de camaraderie”

Vesti mari atat pentru studio, cat si pentru detinatorii de consola Xbox One, Quantum Break fiind o exclusivitate pentru consola celor de la Microsoft, ba mai mult, pe langa joc, va exista si o serie live-action interactiva care reprezinta actiunile jucatorului. Conform studioului, jocul urmeaza sa apara pe data de 5 Aprilie 2016 pe Xbox One.

[Twitter]

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button