PC&Consoles

Quantum Break merge la 720p, dar arata bine

Cand a fost anuntata generatia noua de console, lumea se astepta la performanta suficienta incat sa atinga in sfarsit standardul de 1080p la 60 de cadre pe secunda. Dar pentru multe titluri, asta inca mai este o tinta imposibila, inclusiv pentru noul Quantum Break, un titlu exclusiv al consolei Xbox One.

Digital Foundry a efectuat o analiza minutioasa a lui Quantum Break, care va fi lansat peste trei saptamani, descoperind cateva lucruri interesante. Jocul ruleaza fluid la 30 de cadre pe secunda si este foarte frumos, dar rezolutia sa este un umil 1280×720.

Ce e drept, este pe departe cel mai frumos joc facut vreodata pe aceasta rezolutie, deoarece se foloseste de un numar mare de efecte impresionante menite sa ascunda defectele unei rezolutii mai mici.

Remedy a implementat in Quantum Break o varietate de lucruri precum anti-aliasing, standard si temporal, efecte de bluring, film graind si multe altele pentru a masca rezolutia de 720p. In secvente statice abia daca se observa limitarile sale.

Jocul arata grozav, nu poate fi negat, dar tot este o dezamagire ca functioneaza doar in aceasta rezolutie si doar la 30 de cadre pe secunda. Desigur, varianta de PC va fi in stare de mai multe, dar cu revelatia ca un titlu exclusiv facut pentru Xbox One nu poate atinge nici macar bizarul 1920×800 al lui The Order 1886, acele zvonuri despre Playstation 4.5 si Xbox One.Five par din ce in ce mai usor de crezut.

[Digital Foundry]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button