MORE

Quantum Break are 88 de minute de film

Cand Remedy Entertainment a declarat ca noul titlu al studioului, Quantum Break, va fi un fel de hibrid intre joc si serial de televiziune, nu era o gluma. Ne asteptam la ceva gen Alan Wake, dar de aceasta data au mers pana la extrem.

Studioul a dezvaluit recent exact care este amploarea jocului si a componentei sale de serial de televiziune. Quantum Break este impartit in 5 acte, care cotin gameplay, intre care veti gasi 4 episoade dintr-un serial de televiziune realizat cu actori in carne si oase, multi dintre ei venind din The Wire.

Fiecare episod are 22 de minute, iar evenimentele sunt legate direct de ce s-a petrecut in fiecare din acele acte. Acestea vor beneficia atat de subtitrari pentru limbi straine, cat si actori vocali diferiti pentru anumite regiuni.

Cei care ar prefera sa joace un joc, in loc sa se uite la un serial, vor avea posibilitatea de a sari peste episoade, desi Remedy nu recomanda asta, pentru ca veti rata parti din poveste.

Adresand teama ca din cauza acestor episoade rejucabilitatea lui Quantum Break va fi redusa, Remedy a declarat ca in timpul gameplay-ului efectiv veti avea de facut multe alegeri care vor afecta profund modul in care povestea se desfasoara, de aici venind cea mai mare parte din factorul de rejucabilitate.

Quantum Break va fi lansat doar pentru consola Xbox One in primavara anului viitor.

[WCCFTech]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button