MORE

Quantum Break apare listat pentru PC

Lucruri amuzante se intampla cu Quantum Break in ultima vreme, cum ar fi sa apara certificat pe PC.

Comisia de certificare a jocurilor din Brazilia avea, pentru cateva ore, o varianta de PC a lui Quantum Break in baza sa de date. Aceasta inregistrare a disparut, ramanand in urma doar varianta sa de Xbox One.

Ce ar putea sa insemne asta oare? Foarte probabil ca varianta de PC este in dezvoltare si este la un nivel atat de avansat incat a putut sa fie certificata. Alternativ, ar fi putut sa fie vorba de o eroare.

Studioul Remedy nu are nimic impotriva portarii jocului pe PC sau, in general, impotriva aducerii tuturor jocurilor sale pe PC. La urma urmei, au finantat din bani proprii varianta de PC a lui Alan Wake, una care s-a bucurat de un succes considerabil.

Daca va exista o varianta de PC a lui Quantum Break depinde in totalitate de Microsoft. O companie care, in mod repetat, a sustinut ca sprijina foarte mult PC-ul ca o platforma de jocuri. Dar, in acelasi timp, are de vandut o consola care in acest moment nu o duce prea bine.

Asa ca, in cazul in care va fi lansat Quantum Break si pentru PC, ar avea sanse ca acest lucru sa nu se intample simultan.

[WCCFTech]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button