MORE

Dupa o lunga absenta, Quantum Break a primit un nou trailer

Anul acesta Microsoft si Remedy au fost cat se poate de tacuti cand vine vorba de noul lor titlu exclusiv pentru Xbox One, Quantum Break. Parea ca titlul sa fi intrat intr-un con de umbra, fiind doar o amintire pasagera de la un anumit E3 sau Gamescom. Dar, precum a fost si cazul lui Alan Wake, Remedy nu s-au dat batuti, iar recent, impreuna cu Game Informer, au prezentat un nou trailer pentru mult asteptatul joc.

Remedy are o istorie cand vine vorba de crearea unor jocuri bazate pe actiune si poveste care s-ar potrivi cu formatul narativ al unei televiziuni. Cu Qantum Break, studioul a vrut sa creeze un live-action show de calitate care sa vina la pachet cu jocul. Intreg procesul nu a fost usor, dar pentru un studio care isi dorea sa schimbe regulile cadrului narativ al unui joc, Remedy nu se astepta la nimic mai prejos. Inca de la anuntul jocului in 2013, am vazut mici particele din joc si show, dar acum reusim intr-un final sa va explicam cum se muleaza jocul si show-ul impreuna.

Sunt si ceva vesti proaste pentru cei care doresc un gameplay fluid, jocul fiind blocat conform studioului finlandez la 30 de cadre pe secunda intr-o rezolutie 1080p. Pe de alta parte, Alan Wake, cel aparut pe Xbox  360 a fost si el limitat la 30 de cadre pe secunda, iar in momentul in care a iesit pe PC acest mic neajuns a fost indeprtat. Cel mai probabil o sa alfam pe 5 aprilie 2016 cand jocul v-a fi la raft.

[Game Informer]
Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close