MORE

Quantic Dream anunta Detroit: Become Human

Cu Detroit: Become Human, o promisiune veche este in sfarsit indeplinita. In urma cu ani in urma, studioul Quantic Dream, cel care ne-a adus Farhrenheit si Heavy Rain, a prezentat un scurt metraj menit sa demonstreze tehnologia de animatie faciala care urma sa fie folosita in urmatorul lor proiect, Beyond: Two Souls. Acea demonstratie se numea Kara, si spunea o poveste foarte emotionanta despre o androida care credea ca este vie. Multi oameni chiar sperau ca acela va fi urmatorul joc al studioului, in mare parte pentru ca in acest moment nu prea mai tine minte cineva Beyond: Two Souls. Eh, dorinta publicului a fost implinita.

Detroit: Become Human este noul joc al studioului Quantic Dream, care o va avea in rolul principal pe Kara, dupa reasamblarea sa. Detalii prea multe despre poveste si gameplay nu sunt acum disponibile, doar ideea sa de baza si un trailer bine realizat chiar in motorul jocului.

In Detroit: Become Human, Kara evadeaza din non-viata ei de sclavie si incearca sa exploreze ce exact inseamna umanitatea si unde este locul ei intr-o lume care ii trateaza semenii ca unelte. Nu exista o data de lansare, nu exista alte informatii, in afara de faptul ca va fi un joc exclusiv de Playstation 4.

Mai jos puteti vedea filmul de scurt metraj initial pe care este bazat Detroit: Become Human. Evolutia tehnologiei este evidenta.

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close