PC&Consoles

QuakeCon începe, iar cu el vin reduceri

QuakeCon începe săptămâna aceasta, aducând la un loc o comunitate veche de două decenii a jocurilor id Software și mulți oameni interesați de jocurile Bethesda. La urma urmei, acum QuakeCon este un fel de BethCon în acest moment. Iar cei care nu au posibilitatea să se ducă până la eveniment tot pot să se bucure de începerea sa prin reducerile masive de preț tradiționale!

De data aceasta reducerile nu mai sunt pe Steam, ci pe Humble Store. Pe următoarelor zile, până luni, veți găsi aici un număr mare de jocuri Bethesda disponibile la prețuri promoționale. Spre exemplu, veți putea cumpăra Fallout 4 la doar 30 de euro, ediția legendară a lui Skyrim la 18 euro, Wolfenstein The New Order la 10 euro, până și Doom, care doar ce a fost lansat, la prețul de 30 de euro.

Promoțiile mai acoperă un număr mare de alte jocuri, de la titlurile Fallout clasice la cele Doom și Quake ancestrale, și lucrurile mai esoterice, precum Call of Cthulhu Dark Corners of the Earth, un joc de groaza foarte bun pe care îl puteți cumpăra pentru doar 2.50 euro.

Așa că dacă vreți câteva jocuri marca id Software, Bethesda, Arkane și niște Interplay, le găsiți acum la prețuri reduse.

[Humble Bundle]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button