PC&Consoles

QuakeCon aduce reduceri mari pe Steam

La sfârșitul acestei săptămâni, în Dallas, statul Texas, are loc o nouă ediție a evenimentului anual QuakeCon. Poate că a început ca un mod de-a sărbători interestul fanilor în modul de multiplayer al lui Quake, dar s-a transformat pe parcursul anilor într-o ceremonie de proporții, în special de când Bethesda a cumpărat id Software.

Și ca orice eveniment de această talie, este însoțit de un val de reduceri pe Steam. Astfel, puteți obține până în ziua de luni o varietate de jocuri marca Bethesda/ZeniMax la un preț foarte mic. În mod bizar, jocurile tipice ale studioului id Software, precum Doom sau Wolfenstein, nu au parte de o reducere chiar atât de mare în această perioadă, fiind disponibile promoții mai substațiale în lunile trecute.

Dar dacă vreți să puneți mâinile pe jocurile vechi, sau pe toată seria Fallout, veți găsi acum reduceri de preț de până la 75%. Și dacă nu vi se pare că un Fallout 2 la 2.50 euro ar fi o afacere bună, atunci clar nu ați jucat încă suficient de mult Fallout 2… sau 4. Dacă nu dispuneți de suficiente fonduri pentru Fallout 2, atunci puteți lua măcar un Call of Cthulhu Dark Corners of the Earth, un joc de groază excelent, pentru nici măcar 1.25 euro.

[Steam]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button