GamingRSS PaginaDeMedia

Remasterul 4K pentru Quake a fost lansat și este disponibil gratuit!

Are și achievement-uri pe Steam!!!

Pentru un titlu reprezentativ cum este Quake, apariția unei versiuni remasterizate este doar o chestiune de timp. Nebunia care a început în 1996 este acum binecuvântat cu grafică 4K, texturi îmbunătățite și gameplay cross-platform. Bethesda a lansat ieri această versiune, iar lucrurile bune nu se opresc aici.

Acest overhaul pentru Quake vine însoțit de un expansion nou (Dimension of the Machine), creat de către cei de la Machine Games. A fost adăugat suport pentru multiplayer, inclusiv în LAN, dar și în format local split-screen, așa, de dragul vremurilor bune. În plus, după absența sa frustrantă în varianta de pe Steam a jocului, s-a întors coloana sonoră excepțională produsă de către Trent Reznor de la Nine Inch Nails.

De acum, pachetul va include jocul original, expansion-urile Scourge of Armagon, Dissolution of Eternity, Dimension of the Past + Dimension of the Machine, îar cei care aveau deja Quake pe Steam vor putea face gratuit trecerea la acest remaster. Bethesda menționează că vom avea parte de add-on-uri la fel de gratuite, în timp, iar primul dintre acestea pe care îl poți activa acum este Quake 64, una dintre primele portări ale jocului și o variantă îndrăgită de mulți.

Remasterul este disponibil pentru PC, Xbox One și Series X/S, PlayStation 4 și 5, iar îmbunătățirile includ:

  • Motion blur
  • Antialiasing
  • Ambient Occlusion
  • Model interpolation
  • Iluminare high-res
  • Modele cu texturi îmbunătățite
  • Umbre dinamice

Quake Remaster

L-am încercat și eu imediat cum am aflat vestea și trebuie să spun că este extrem de reconfortant și plăcut să reintri în atmosfera unui joc din tinerețe într-un stil reîmprospătat. Tot ceea ce are Quake mai bun nu a plecat nicăieri, dar hardware-ul actual îl face și mai bun, păstrând atmosfera oldschool și unul din soundtrack-urile mele preferate.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button