Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Quake Champions va fi gratuit, aproximativ

/
/
/

Doom a avut parte de o revenire glorioasă, dar Quake se pare că nu va avea parte de tocmai la fel de multă glorie, deși id Software încearcă.

Cea mai nouă iterație a seriei, Quake Champions, va fi gratuită pentru toți cei care vor să îl încerce, iar studioul a dezvăluit recent câteva detalii noi despre modelul de afacere.

Spre exemplu, în varianta gratuită veți avea acces la o singură clasă, cea numită Ranger, descrisă ca fiind destul de aproape de ce asociază lumea în mod normal cu stilul de joc al lui Quake. Ranger se întâmplă să fie și eroul principal al primului Quake.

Apoi, dacă vreți să jucați cu celelalte personaje, va trebui să le cumpărați cu bani reali. Spre deosebire de alte jocuri similare sau chiar complet diferite, nu veți putea folosi bani obținuți în Quake Champions pentru achiziția permanentă a personajelor noi, veți primi doar acces temporar la restul eroilor. Va trebui să folosiți bani reali pentru a cumpăra pachete de campioni, fiecare având stiluri diferite de joc, în cazul în care doriți ca acele personaje să rămână ale voastre pe vecie.. Prețul pentru pachetele nu a fost anunțat. Dar cel puțin personajul de bază este gratuit, la fel și toate hărțile.

Quake Champions ar trebui să intre în faza de beta anul acesta.

[DSO Gaming]

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar