Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Quake Champions va fi deschis publicului larg de vineri

/
/
/

În cazul în care sunteți unul din cei patru oameni de pe planetă care încă nu au un cod pentru varianta de testare a lui Quake Champions, atunci mai aveți doar câteva zile de așteptat până ce jocul va fi la îndemâna tuturor.

id Software anunță că între 12 și 21 mai va fi organizat un Open Tech Test. Asta înseamnă că oricine vrea să joace Quake Champions va putea să îl joace. Iar spre deosebire de fazele de testare anterioare, serverele vor fi pornite non-stop în această perioadă, nu doar în week-end.

Acest test marchează și introducerea unui mod nou de joc, numit Sacrifice, la care două echipe a câte patru jucători se vor confrunta în arenă.

În cele din urmă, nu veți mai avea nici o limitare asupra a ceea ce puteți spune despre joc. NDA-ul lui Quake Champions va cădea, așa că sunteți liberi din ziua de 12 mai să spuneți oricui ce vreți despre joc și să publicați materiale, imagini, clipuri video și cam tot ce vreți.

[Blue’s News]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar