GamingPC&ConsolesTech&IT

Quake Champions primește „capture the flag” și alte bunătăți

Quake Champions este pe cale să adauge un mod de joc cerut de multă vreme de comunitate, și anume „capture the flag”, a anunțat dezvoltatorul id Software.

Acesta va ajunge pe serverul de test public „în curând” alături de alte două moduri de joc: Slipgate și Arcade. Slipgate este un mod non-respawn, 4v4, atac vs apărare, în care echipa ofensivă trebuie să sigileze portalul echipei de apărare înainte de a se deschide complet, iar apărătorii trebuie să elimine toți atacatorii pentru a câștiga. Toată lumea primește din start toate armele, viață plină și armură completă.

În CTF, echipele vor concura în meciuri de câte 20 de minute și vor schimba porțile la jumătatea meciului. Nu vei putea să folosești abilitățile campionului în timp ce transporți steagul, așa că ai grijă să ai pe cineva care să te protejeze.

Meciurile se pot termina mai devreme dacă o echipă atinge o limită de scor (care momentan nu a fost stabilită), acesta fiind unul dintre lucrurile la care id Software va lucra în timpul testelor publice.

Modul Arcade va avea o coadă separată de modurile quickplay și ranked, și va fi, în esență, un loc în care puteți juca meciuri cu seturi de reguli exacte. De exemplu, puteți juca un meci „numai cu rachete” sau un meci în care veți obține un nou campion la întâmplare la fiecare respawn. Seturi de reguli noi vor fi adăugate regulat în acest mod.

Noile moduri au fost anunțate recent în timpul unui stream live al studioului, în cadrul căruia echipa a confirmat de asemenea că jucătorii vor putea adăuga boți la jocurile custom luna viitoare. Schimbarea va coincide cu o precizie redusă a botului, precum și un nou mod deathmatch vs. AI pe echipe în care tu și alți trei jucători vă puteți îmbunătăți abilitățile împotriva unei echipe de boți.

De asemenea, jucătorii care doresc să se perfecționeze la Quake Champions au acum la dispoziție un nou instrument: hărți de activitate ale fiecărei arene. Acestea sunt disponibile aici și le puteți seta să arate fie morți, precum și filtre pentru arme individuale. Acestea ar putea fi utile pentru oricine încearcă să învețe jocul. Cunoașterea hărții este esențială pentru a fi un bun jucător Quake Champions, iar aceste hărți de activitate vă vor spune exact unde se petrece cea mai mare parte din acțiune.

Dacă vreți să vedeți toate modificările adăugate în joc anunțate direct de producător, urmați link-ul de mai jos.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button