PC&Consoles

Quake Champions iese din Beta și intră în alt Beta

În minunata eră contemporană a dezvoltării de jocuri, cuvintele nu prea mai înseamnă ce însemnau pe vremuri, așa că trebuie să ne adaptăm. Ca urmare, Bethesda anunță că noul shooter de multiplayer Quake Champions va ieși săptămâna viitoare din faza de beta test.

Asta nu înseamnă că jocul este gata de lansare sau că este complet. În această zi jocul va fi disponibil pe Steam Early Access, contra cost. Varianta gratuită a lui Quake Champions nu va fi disponibilă prin Steam în acea zi, iar dacă aveați acces la faza privată de beta test, nu o veți mai putea juca prin Steam. Așa că va trebui să folosiți în continuare varianta de pe launcher-ul Bethesda. Cele două variante vor funcționa, se pare, în paralel.

Dacă toată această poveste mai mult vă bagă în ceață decât să vă clarifice nedumeririle, atunci probabil manevrele celor de la Bethesda și-au îndeplinit scopul. Quake Champions n-a avut tocmai cea mai bună recepție în momentul anunțului, iar cu titluri precum LawBreakers deja pe piață, competiția va fi și mai dificilă.

Partea bună, atunci când chiar va fi lansat, Quake Champions va fi gratuit, în cea mai mare parte.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button