PC&Consoles

Quake Champions a fost anuntat

In sfarsit ceva de la E3 despre care nu se stia deja fiecare detaliu cu luni in urma, Quake Champions.

Conferinta de la E3 a companiei Bethesda a inceput cu anuntul lui Quake Champions, un nou joc realizat in acelasi spirit ca vechiul Quake 3. Un shooter de multiplayer rapid, cu ceva sanse sa devina un eSport cel putin in cadrul evenimentului QuakeCon, dar care are o diferenta notabila fata de restul seriei.

Care este acea diferenta? Ca este lansat dupa Overwatch, asa ca fiecare personaj al jocului va avea abilitati speciale si caracteristici unice. Adio era in care fiecare personaj era egal, iar talentul jucatorului si cunostintele sale decideau soarta unui meci. Acum totul va depinde de meta-ul curent.

Tot ce mai stiu sigur acum despre joc este ca a fost construit sa suporte din cutie frecvente de refresh de 120Hz, iar framerate-ul poate sari cu usurinta de asta. Mai multe detalii vor fi anuntate in luna august, la QuakeCon.

Pratic, acesta este al doilea astfel de titlu, cu eroi care au abilitati unice orientat pe multiplayer, la care Bethesda lucreaza. Primul, Battlecry, a fost anulat din motive neclare acum ceva vreme. Fie Bethesda a putut presimti apropierea lui Overwatch si a ajuns la concluzia ca nu are rost sa incerce, caz in care Quake Champions este si mai bizar, fie dupa succesul lui Overwatch a realizat ca se poate vinde bine acest gen de jocuri si s-a alaturat iar la oceanul de producatori de jocuri care si-au dat seama 10 ani mai tarziu ca Team Fortress 2 avea idei bune.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button