Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Quake Champions a devenit pentru totdeauna gratuit

/
/
/

La QuakeCon 2018, Bethesda a anunțat că Quake Champions va rămâne pentru totdeauna un titlu gratuit. Inițial, oricine a descărcat jocul în Early Access într-un anume interval de timp limitat, l-a putut primi gratuit. Bethesda tocmai a extins acest beneficiu pe termen nelimitat.

Anunțat în 2017, acest joc este continuarea mult așteptată a lui Quake 4 din 2005. Un shooter first person bazat pe clase, Quake Champions oferă meciuri încinse pe un sortiment variat de câmpuri de luptă și arene. Jocul este unul dintre cele mai așteptate titluri exclusive pentru PC din 2018, urmând să se lanseze ceva mai târziu în acest an.

Anunțul că cel mai nou joc al seriei este acum gratuit a fost însoțit de un nou trailer. La sfârșitul acestuia, jucătorii au avut parte de mai multe detalii despre Death Knight, unul dintre campioni, și stilul său de joc. Trailer-ul dezvăluie că Death Knight este acum disponibil în Quake Champions.

Chiar dacă jocul este gratuit, descărcarea sa nu vă va oferi întregul său set de campioni diferiți. Dacă doriți să începeți Quake Champions cu toți campionii deblocați, va trebui să cumpărați Champions Pack.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar