GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Quake 2 RTX va fi lansat săptămâna viitoare

Sper că v-ați pregătit pentru niște strogg la grătar. Nu pentru că ar fi fost anunțat Quake 5, ci pentru că varianta refăcută cu RTX a lui Quake 2 este pe cale să fie lansată, devenind unul dintre puținele titluri disponibile pe „piață” care să se se folosească de această tehnologie.

La dezvoltarea jocului a avut o contribuție foarte mare chiar Nvidia, din moment ce numărul un număr relativ mic de dezvoltatori au izbutit până acum să lanseze un produs ce se folosește de Ray Tracing.

Această variantă a lui Quake 2 va include iluminare globală completă, chiar cu două nivele de propagare a luminii prin ricoșarea de pe suprafețe multiple. Spre deosebire de jocul cel vechi, aveți parte până și de abilitatea de a seta timpul zilei, oferind celor trei nivele incluse o atmosferă cu totul diferită.

Da, doar trei nivele. Nu aveți parte de tot jocul, ci doar de conținutul ce era disponibil în varianta Shareware din 1997.

Priviți totuși partea bună… Quake 2 cu Ray Tracing! Jocul chiar arată excepțional, în special după completarea efectelor de particule străvechi cu echivalente noi, accelerate prin CUDA. Și dacă aveți voi deja Quake 2, atunci veți putea să faceți upgrade versiunii voastre la ediția cu Ray Tracing, primind astfel acces la tot conținutul redat folosind RTX.

Varianta shareware va putea fi descărcată de la Nvidia din ziua de 6 iunie. Cerințele jocului sunt cam de 3000 (aproximativ) de ori mai mari ca cele ale jocului ancestral.

[Nvidia]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button