Știri ITRSS PaginaDeMediaTECH

QNAP TS-251D este un nou model de NAS mic dar versatil

QNAP TS-251D este un nou model de NAS cu doua bay-uri. Acesta are toate carcateristicile standard pentru un NAS, insa ofera si doua noutati pentru utilizatori. Prima dintre acestea este aplicatia QuMagie care se foloseste de tehnologia AI pentru a-ti organiza fotografiile. Aceasta aplicatie are recunoastere vizuala si iti grupeaza albumele in diverse foldere: Oameni, Lucruri sau Locuri.

Al doilea beneficiu inclus in QNAP TS-251D este portul de expansiune PCI-Express. Acesta iti permite sa instalezi mai multe placi de expansiune precum QNAP QXG 10GbE/5GbE. Aceasta placa iti ofera internet 10GbE fara a fi nevoie sa schimbi cablurile din casa sau birou. Alta placa de expasniune ce poate fi folosita este QM2 care poate face Caching SSD M.2 si dispune de conectivitate 10GbE. Adaptorul wireless compatibil QNPA QWA-AC2600 poate ajuta la crearea unui mediu de stocare si streaming wireless. Nu in ultimul rand, daca ai nevoie de mai multe porturi USB, poti instala o placa suplimentara cu USB 3.1 Gen2 (10Gbps).

Noul model QNAP TS-251D este echipat cu un procesor Intel Celeron J4005 dual-core tactat la 2GHz care ajunge in caz de nevoie pana la 2.7GHz in modul Boost. Alaturi de acesta, NAS-ul suporta pana la 8GB de memorie DDR4. Conectivitatea este asigurata de un port LAN Gigabit si doua porturi SATA 6Gbps. TS-251D ofera viteze mari de citire si scriere, precum si criptare Intel AES-NI 256 accelerata hardware. Acest model mai beneficiaza si de functia de back-up prin snapshot, permitandu-le utilizatorilor sa recupereze rapid datele in eventualitatea unei stergeri sau modificari accidentale sau a unui atac ransomware.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button