MORE

QNAP Systems a lansat serverele de stocare TS-251+ și TS-451+

Cand esti o companie fie mica sau medie conteaza sa ai grija intotdeauna ca dispui de suficient spatiu de stocare, in special daca lucrezi cu multe documente, materiale, informatii fara de care nu te poti lipsa.

Bine, in ziua de astazi am vazut ca a inceput sa fie abordata din ce in ce mai mult metoda documentelor electronice si a semnaturii electronice, astfel este redusa considerabil hartogaraia si birocratia.

Din acest motiv pentru care chiar ai nevoie de un sistem de stocare serios, asa ca QNAP Systems a lansat 2 modele noi de NAS-uri, TS-251+ si TS-451+.

TS-251+ și TS-451+ sunt motorizate de procesoare Intel Celeron quad-core la 2GHz (burst 2.42GHz), construite pe 22nm, cu 2GB/8GB memorie RAM DDR3L. Acestea includ două porturi Gigabit LAN, ce pot procesa până la 225 MB/s cu criptare AES 256-bit pentru foldere și volume.

Noile modele rulează QTS 4.2, un sistem de operare pentru NAS, cu o varietate de funcții ce pun în valoare aplicațiile pentru utilizatorii individuali și companii. Aceștia pot rula multiple aplicații pe mașini virtuale bazate pe Windows, Linux, UNIX și Android, instalate pe NAS cu ajutorul Virtualization Station și pot opera multiple sisteme Linux izolate.

Container Station integrează tehnologiile de virtualizare LXC și Docker și permit descărcarea aplicațiilor din Docker Hub Registry. Fără a mai fi limitată în zona high-end, TS-x51+ include mult-anticipata funcție snapshot (sunt necesari cel puțin 4GB RAM). QTS Storage Manager poate crea cu ușurință imagini, atât ale volumelor cât și ale adreselor LUN, iar utilizatorii pot efectua replicări. Seriile NAS oferă, de asemenea, soluții flexibile de backup pentru Windows și Mac, precum și soluții de recuperare a datelor cu Real-Time Remote Replication (RTRR), rsync și backup în cloud.

Articole asemanatoare

Back to top button