Tech&ITRSS PaginaDeMediaSecuritate

QNAP QVR Face este un sistem de recunoastere faciala ce ruleaza pe NAS

QNAP este un nume cunoscut pe piata mediilor de stocare in masa, in mare parte multumita NAS-urilor produse. In ultimii ani partea hardware nu mai este ceva care sa ne surprinda, asadar producatorii incearca sa inoveze pe partea software. Si in cazul de fata vedem fix asta: QNAP a lansat QVR Face, o solutie inteligenta de recunoastere faciala care ruleaza pe serverele NAS, integrand o tehnologie avansata AI pentru prelucrarea imaginilor.

Aplicatia QVR Face pentru serverul NAS integreaza camerele cu streaming RTSP si sistemele third-party prin API, permitandu-le utilizatorilor sa construiasca cu usurinta un sistem de recunoastere faciala pentru un pret redus. Solutia este foarte versatila si poate fi utilizata oriunde: de la o cladire de birouri la un ansamblu rezidential sau chiar si in magazine.

QNAP QVR Face

QVR Face dispune de functii de analiza video in timp real a oricarui flux video RTSP de la camerele IP sau a inregistrarilor salvate pe NAS. Analiza video furnizata de aplicatie poate fi utilizata pentru configurarea profilurilor, a grupurilor sau chiar a notificarilor pentru recunoasterea faciala instantanee.

Sistemul inteligent de recunoastere faciala QVR Face necesita un singur server NAS pentru instalare si nu are nevoie de servicii cloud suplimentare sau placi de calcul aditionale. Analiza video QVR Face si profilurile inregistrate sunt salvate direct pe NAS cu mecanisme de protectie a datelor pentru a securiza datele de recunoastele faciala.

Andrei Stincaseanu, Territory Sales Representative QNAP Systems pentru Romania si Sud-Estul Europei

Disponibilitate

Solutia inteligenta pentru recunoastere faciala QVR Face poate fi descarcata din magazinul QTS App Center. Planul de baza al aplicatiei le permite utilizatorilor sa creeze un flux analitic sau sa cumpere un plan licentiat pentru a extinde sarcinile de analiza si pentru a adauga profiluri de recunoastere faciala. Pentru mai multe informatii despre produs si despre intreaga gama NAS de la QNAP, puteti vizita pagina oficiala a producatorului.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button