Știri ITPCRSS PaginaDeMediaTECH

QNAP prezinta QXP-W6-AX200, o placa de retea Wi-Fi Dual-Band

Odata cu popularizarea tehnologiei Wi-Fi 6, vom avea nevoie si de dispozitive care sa poata profita de beneficiile acesteia. Fix din acest motiv, QNAP prezinta QXP-W6-AX200, o placa de retea Wi-Fi Dual-Band potrivita pentru PC si servere NAS. Aceasta suporta standardul IEE 802.11ax insa este compatibila si cu standardele vechi. Poate fi instalata intr-un server QNAP NAS si intr-un PC cu Windows/Linux pentru a-i oferi conectivitate Wi-Fi 6. In plus, atunci cand este instalata intr-un PC ce ruleaza Windows, ii va oferi acestuia si conectivitate Bluetooth 5.0.

QNAP QXP-W6-AX200 este un adaptor Wi-Fi 6 PCIe Gen 2×1 cu modul Intel Wi-Fi 6 AX200. Acesta ofera viteze de pana la 2400Mbps, semnificativ mai rapide decat cele oferite de Wi-Fi 5. Noul design al antenei suporta dual-band 802.11ax la frecvente de 2.4GHz si 5GHz. In plus, o poti pozitiona mai bine datorita multiplelor unghiuri de inclinare si a benzii magnetice incluse.

QNAP este dedicat furnizarii de solutii de retea de mare viteza, accesibile atat pentru mediile Enthernet, cat si pentru Wi-Fi. QXP-W6-AX200 ofera o conectivitate Wi-Fi 6 avansata pentru a permite back-up de mare viteza, partajarea fisierelor si alte sarcini solicitante in mediile IT moderne. Andrei Sttincaseanu, Territory Sales Representative, QNAP Systems

Placa de retea QNAP QXP-W6-AX200 ii permite unui server QNAP NAS sa renunte la cablurile de internet sau poate fi instalata intr-un PC Windows sau Linux pentru viteze mai mari de download si conectivitate cu latenta redusa. Iar pentru utilizatorii de Windows, functia extra de conectivitate Bluetooth 5.0 va fi un plus bine-venit, mai ales cand in orice locuinta moderna exista cel putin un dispozitiv cu conectivitate Bluetooth. Pentru specificatii complete, accesati pagina producatorului.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button