MORE

QNAP, Microsoft și Paragon Software lansează driverul exFAT pentru QNAP NAS

QNAP împreună cu Microsoft și Paragon Software Group oferă driverul oficial exFAT, personalizat pentru QNAP NAS, permițându-le utilizatorilor să acceseze în mod direct conținutul unităților de stocare ce folosesc exFAT. Comparativ cu sistemul de alocare al fișierelor FAT32 și limita sa de 4GB pentru un singur fișier, exFAT este optimizat pentru memoriile flash rapide, de mare capacitate, precum cardurile SD și dispozitivele USB, permițând fișiere de până la 16EB (Exabyte).

„Suntem încântați să anunțăm colaborarea cu QNAP în domeniul soluțiilor tehnologice pentru serverele de stocare în rețea, ce vor îndeplini cerințele consumatorilor în era 4K și pe viitor”, a declarat Micky Minhas, Associate General Counsel Microsoft.

 

Sistemul de fișiere exFAT devine tot mai popular pentru cardurile SD din cauza limitărilor pe care le are FAT32. Odată cu achiziția și instalarea driverului exFAT, utilizatorii noștri vor putea accesa direct unitățile de stocare cu sistem de alocare exFAT, utilizând serverul NAS„, a declarat Ripple Wu, manager de produs în cadrul QNAP.

Disponibilitate
Driverul exFAT este disponibil și poate fi achiziționat din magazinul de licențe QNAP la prețul de 3.99 USD.

Notă:
Driverul exFAT poate fi instalat doar pe serverele NAS QNAP cu sistem de operare QTS 4.3.0 (sau mai nou). Modelele care nu suportă QTS 4.3.0 nu pot utiliza driverul exFAT. Seriile X10, X12, X20, X21, TS-269H și alte modele nu suportă driverul exFAT. Pentru mai multe informații vă rugăm să vizitați https://www.qnap.com/solution/exfat_file_system/en/.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button