TECHRSS PaginaDeMediaSecuritate

QNAP lanseaza TS-832PX, serverul NAS cu SFP+ 10GbE

QNAP le sare in ajutor celor care doresc sa beneficieze de gateway-uri de stocare in cloud si de un mediu de retea eficient si usor de gestionat.

Serverul NAS TS-832PX vine echipat cu opt sertare, porturi SFP+ 10GbE si RJ45 2,5GbE, precum si un slot PCIe Gen2 x2 pentru extra functionalitate.

Gadget-ul de la QNAP are un procesor quad-core de 1,7 GHz, 4GB memorie RAM DDR4 (extensibila pana la 16 GB), doua porturi SFP+ 10GbE si doua porturi 2,5GbE.

TS-832PX marcheaza angajamentul continuu al QNAP pentru retelele de mare viteza, alaturi de alte solutii precum switch-urile 10GbE/2.5GbE cu sau fara management si adaptoarele de retea de la QNAP.

NAS QNAP

Slotul PCIe Gen2 x2 al serverului TS-832PX permite instalarea unei placi de extensie pentru a imbunatati functionalitatea de baza. Aceasta poate fi o placa de retea 5GbE/2,5GbE, un adaptor wireless QXP-W6-AX200 Wi-Fi 6 (802.11ax) sau o placa QXP-10G2U3A USB 3.2 Gen 2 (10Gbps).

Sistemul de operare bazat pe aplicatii al QNAP TS-832PX ofera solutii pentru diverse cerinte de afaceri. HybridMount si VJBOD Cloud introduce gateway-uri cloud bazate pe fisiere si blocuri pentru stocare in cloud. QVR Pro ofera o solutie de supraveghere avantajoasa. HBS aduce instrumente de backup, restore si sincronizare pentru ca datele utilizatorilor sa fie bine pastrate.

De asemenea, pe noul server QNAP este prezent si Notification Center, care centralizeaza toate alertele si avertizarile de sistem pentru sarcini simplificate de administrare. La asta se adauga si Security Counselor, care permite scanare anti-malware si sfaturi pentru consolidarea setarilor de securitate.

NAS TS-832PX-4G de la QNAP – Specificatii-cheie:

  • model turn cu opt sertare
  • sertare 3.5-inchi SATA 6Gb/s hot-swappable
  • procesor Annapurna Labs AL324 quad-core 1.7GHz
  • slot 1x SODIMM DDR4 cu 4GB RAM (suporta pana la 16GB)
  • porturi 2 x 10GbE SFP+, porturi 2 x 2.5GbE (2.5G/1G/100M) RJ45
  • porturi PCIe Gen2 x2 slot
  • 3 x USB 3.2 Gen 1

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button